Stem op jouw King of the Match tegen AZ

stem-op-jouw-king-of-the-match-tegen-az-
stem-op-jouw-king-of-the-match-tegen-az-

Socials

Een kleine 2 weken geleden werd al bekend dat de Ajax-app een update heeft gekregen. Voor IOS/iPhone-gebruikers is het al mogelijk om via de Ajax-app te stemmen op dé Ajacied van de wedstrijd. Android-gebruikers kunnen dat nu nog via een webpagina doen. Binnenkort zal de nieuwe app ook voor hen beschikbaar zijn.

Hoe werkt het?
Vanaf de 75e minuut is het via de Ajax-app (IOS/iPhone) en Ajax.nl/KingoftheMatch (Android) mogelijk om jouw favoriete speler van de wedstrijd te kiezen. Vervolgens wordt er rond de 90e minuut via de stadionschermen bekendgemaakt welke Ajacied de prijs heeft gewonnen. De uitreiking wordt na afloop ook via de officiële mediakanalen van Ajax gecommuniceerd.

Tijdens thuiswedstrijden in de Eredivisie wordt de King of the Match-functie automatisch zichtbaar in de Ajax-app. Om de nieuwe versie van de app te kunnen gebruiken, moet je alleen de 1e keer inloggen met je Mijn Ajax-account. Wil je het laatste Ajax-nieuws absoluut niet missen en een melding krijgen als je kunt stemmen voor King of the Match? Stel dan nog even je notificaties in.

  • Heb je de Ajax-app nog niet? Je kunt hem downloaden in de App Store

  • Heb je nog geen Mijn Ajax-account? Dan kun je die hier meteen aanmaken.

Lees ook: Update Ajax-app: stem zelf op de King of the Match

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl