Toen de blik van Ziyech in Madrid alles zei

toen-de-blik-van-ziyech-in-madrid-alles-zei
toen-de-blik-van-ziyech-in-madrid-alles-zei

Socials

De fraaie actie van Frenkie de Jong die Luka Modric deed omvallen, de pirouette van Dusan Tadic, het juichen van Lasse Schöne na zijn wereldgoal, de sleepbeweging van David Neres op de achterlijn en ga zo maar door. Het zijn beelden die op het netvlies van alle Ajacieden staan. Toch is er nóg meer fraai beeld, dat de meeste aanhangers misschien wel is ontgaan.

De blik van Hakim Ziyech spreekt boekdelen
Zo ook deze foto van Hakim Ziyech. De Marokkaans international opende al vrij vroeg in de wedstrijd de score, op aangeven Tadic. In de slotfase kreeg de spelmaker wederom de kans een doelpunt te maken. Ziyech miste echter van dichtbij die enorme mogelijkheid op de 1-5. Treuren om die misser deed hij op fraaie wijze. Zoals we op bovenstaande foto kunnen zien.

De middenvelder gelooft het zelf bijna niet. Terwijl hij op z'n knieën zit in het impossante Madrileense stadion kijkt hij omhoog. Met de rechterhand voor zijn mond. Wat zal hij gedacht hebben? Het is een heel andere uitdrukking dan wanneer hij de kans op de 0-1 had gemist. Zoveel is wel duidelijk. Het is meer een gezicht vol ongeloof dat de uitslag nóg hoger had kunnen uitvallen. Het past helemaal op een avond waarbij ongeloof een centrale rol speelt. Wie had vooraf gedacht dat Ajax de titelhouder van de Champions League zo zou ontmaskeren?

Real Madrid te zien op het YouTube-kanaal van Ajax
Wil je nog eens genieten van de mooie overwinning van Ajax in Madrid? Dan ben je woensdagavond op het YouTube-kanaal van Ajax op de juiste plek. We laten de wedstrijd namelijk in zijn volledigheid zien. .

Geniet vanavond via onderstaande link opnieuw mee van het Amsterdamse spektakelstuk!

Tekst: Ajax.nl/Ruben Beukers
Beeld: Pro Shots

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl