Veel te beleven tijdens Ajax Open Dag

veel-te-beleven-tijdens-ajax-open-dag
veel-te-beleven-tijdens-ajax-open-dag

Socials

Opzet
Deze 30ste editie van de Ajax Open Dag kent een nóg rijkere invulling dan voorheen. Tijdens de Open Dag kunnen alle bezoekers een kijkje nemen de Johan Cruijff ArenA. Via diverse routes door het stadion kunnen de fans op diverse manieren de club beleven. Het ondergaan van een heuse spelerscarrière, op de foto met schaal en de beker van vorig seizoen, een potje FIFA spelen in het stadion en het bekijken van de historie zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten op deze dag.

Programma
De deuren van de ingangen Noord B en Zuid G van de ArenA gaan om 11.30 open. Eén van de hoogtepunten op de Open Dag is ongetwijfeld de spelerspresentatie om 16:00 uur, waarbij ook de Ajax Vrouwen aanwezig zijn. De spelers delen voorafgaand aan de presentatie een uur lang handtekeningen uit. Hierbij geldt de regel: vol is vol. Bij iedere ingang van de handtekeningensessie is er plek voor een paar honderd bezoekers. De Ajacieden worden ter plekke ingedeeld dus het is vooraf onduidelijk op welke plek de spelers zitten. Wel worden er op diverse plaatsen handtekeningenboekjes uitgedeeld. Uiteindelijk is de Open Dag rond 17:00 afgelopen.

De mooiste foto’s worden gedeeld op de #AjaxOpenDag! ��

Deel je �� in de comments! ⤵️ pic.twitter.com/YWikNC94IB

— AFC Ajax (@AFCAjax) 21 juni 2019

Mindervaliden
Ook mindervaliden kunnen deze dag bijwonen via de reguliere ingangen van de Open Dag. Voor de handtekeningensessie kunnen zij zich met een begeleider melden bij ingang B.

Huisregels
Tijdens de Open Dag zijn de huisregels van de ArenA van toepassing. Dit betekent dat er in de ArenA geen kinderwagens en flesjes/blikjes mogen worden meegenomen. Ook is het standaard tassenbeleid van het stadion van kracht. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) of kleiner, mogen na controle, het stadion mee worden ingenomen. Ook is vuurwerk verboden.

Informatie buurtbewoners
In onderstaand bestand vindt u alle informatie voor buurtbewoners.

Houd alle Ajax-kanalen goed in de gaten voor meer informatie over deze bijzondere dag.

*Programma en tijden altijd onder voorbehoud

Lees ook: 25 juli: Ajax Open Dag

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots

Socials