1 miljoen abonnees op YouTube | Bedankt, Ajax-familie

Een bijzondere mijlpaal: Ajax slechtte onlangs de grens van 1 miljoen abonnees op YouTube. Daarmee is Ajax op YouTube de grootste voetbalclub van Nederland. Onze reis op het platform startte 15 jaar geleden op 6 augustus 2007. Samen met onze fans willen we stilstaan bij dit prachtige moment. Geniet van deze trip down memory lane.

Tags

  • #YouTube

Socials

Gerelateerde artikelen

Open Dag Kvk

Ajax Open Dag: alle informatie op een rij

Op dinsdag 8 augustus vindt de Ajax Open Dag plaats en worden de selectie en staf voorgesteld aan de supporters. Daarnaast kunnen jonge Ajacieden de club beter leren kennen en hun favoriete spelers van dichtbij zien.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Steijn Artikel Kvk

Informatie kaartverkoop oefenduels

Het oefenprogramma van Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De ploeg van Maurice Steijn werkt diverse oefenduels af voordat de Eredivisie op zaterdag 12 augustus voor Ajax begint. De informatie over de kaartverkoop hiervan vind je hier.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Benjamin Tahirovic 1920

Oefencampagne Ajax volledig te zien bij Ziggo Sport

De voorbereiding van Ajax is inmiddels in volle gang. In aanloop naar de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen speelt de selectie van Maurice Steijn ook een reeks oefenduels. Volgende week zondag wacht FC Borussia Dortmund. Dit duel is live te zien bij Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials