Informatie kaartverkoop oefenduels

Steijn Artikel Kvk
Steijn Artikel Kvk

Het oefenprogramma van Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De ploeg van Maurice Steijn werkt diverse oefenduels af voordat de Eredivisie op zaterdag 12 augustus voor Ajax begint. De informatie over de kaartverkoop hiervan vind je hier.

Tags

  • #PreSeason

Socials

FC Augsburg – Ajax
Op zaterdag 29 juli speelt Ajax om 15:00 uur in de WWK Arena in Augsburg tegen Bundesliga-club FC Augsburg. Op maandag 17 juli om 12:00 uur starten de Duitsers met de online kaartverkoop via deze link. Ajax-supporters dienen bij de verkoop te kiezen voor de vakken V en U. Een ticket voor een staanplaats is € 8, een zitplaats kost tussen de € 12 en € 18 en een kinderkaart is € 5.

Borussia Dortmund – Ajax
De Amsterdammers treffen op zondag 6 augustus om 17:00 uur opnieuw een Duitse club. Kaarten voor het oefenduel met Borussia Dortmund zijn van 7 juli tot 1 augustus aan te schaffen via deze link. De kaartverkoop start om 12:00 uur en de prijzen zijn als volgt:

  • Section 60 (staanplaatsen): € 5
  • Section 43 (zitplaatsen): € 10 - € 20

Per persoon is het mogelijk om één toegangskaart aan te schaffen. Personen onder de achttien jaar en mindervalide supporters krijgen korting. Let op: bij de ingang dient dit aangetoond te worden. In totaal zijn er 1000 kaarten te koop voor supporters van Ajax.

Geen kaartverkoop
Voor de eerste oefenwedstrijden van Ajax vindt geen kaartverkoop (voor Ajax-supporters) plaats. De duels zijn, net als bovengenoemde, live te zien op Ziggo Sport. Het betreft de volgende wedstrijden:

Ajax – FC Den Bosch (zaterdag 8 juli, 13:00)
Besloten duel op sportcomplex de Toekomst

Ajax – Shakhtar Donetsk (dinsdag 18 juli)
Besloten duel op sportcomplex de Toekomst, aanvangstijdstip volgt

RSC Anderlecht – Ajax (zaterdag 22 juli, 13:30)
Lotto Park, Brussel

Gerelateerde artikelen

Benjamin Tahirovic 1920

Oefencampagne Ajax volledig te zien bij Ziggo Sport

De voorbereiding van Ajax is inmiddels in volle gang. In aanloop naar de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen speelt de selectie van Maurice Steijn ook een reeks oefenduels. Volgende week zondag wacht FC Borussia Dortmund. Dit duel is live te zien bij Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Klaassen 1920

Ajax oefent tegen Borussia Dortmund

Ajax speelt op zondag 6 augustus een oefenduel met Borussia Dortmund. Het treffen met de Duitsers is onderdeel van de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. De wedstrijd in Duitsland begint om 17:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Tadic1920

Oefenprogramma krijgt vorm, Open Dag op 8 augustus

De voorbereiding van Ajax krijgt vorm. Nadat eerder al het trainingskamp op de adidas World of Sports-campus werd aangekondigd, zijn nu ook enkele oefenwedstrijden en de datum van de Ajax Open Dag bekend.

Tags

  • #PreSeason

Socials