Ajax contracteert esporter Levy Frederique

Optie 2
Optie 2

Ajax heeft overeenstemming bereikt met esporter Levy Frederique over een meerjarig contract bij de club. De 27-jarige Amsterdammer komt over van het Italiaanse Internazionale en sluit op korte termijn aan bij het team van Ajax Esports.

Tags

  • #eSports

Socials

Frederique is een van de meest ervaren esporters van Nederland. Afgelopen seizoen won hij de Europese Play-offs voor de FIFA eWorld Cup.

Frederique: "Ik ben erg blij met deze stap in mijn carrière. Ik ben al van jongs af aan een echte Ajacied, dus dit is een droom die uitkomt. Ik heb het erg naar m’n zin gehad bij Inter, wens hen het allerbeste en hoop ze bij internationale toernooien te treffen."

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

Whatsapp Image 2021 09 23 At 12.53.25

FIFA 22 Give Away Day | 'Hij praat te veel!'

Het is voor FIFA-liefhebbers een van de mooiste dagen van het jaar: de ‘FIFA 22 Give Away Day’. David the Host kwam vandaag met de EA-bus naar sportcomplex de Toekomst om de spelers van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen te verblijden met hun speciale kopieën van FIFA 22.

Tags

  • #FIFA22

Socials

Danihagebeuk

Dani Hagebeuk langer bij Ajax

AFC Ajax en Dani Hagebeuk hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De overeenkomst met de eSporter loopt nu tot medio 2023.

Tags

  • #eSports

Socials

Fifa22 Thumb 2

FIFA 22 Ratings Reveal | Met Haller, Gravenberch en Rensch

Met de launch van FIFA 22 voor de deur zijn de nieuwe ratings van alle Ajax-spelers bekend. Sébastien Haller, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch gaan onder leiding van David the Host de strijd aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FIFA 22 Ratings Reveal.

Tags

  • #FIFA22

Socials