Dani Hagebeuk langer bij Ajax

Danihagebeuk
Danihagebeuk

AFC Ajax en Dani Hagebeuk hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De overeenkomst met de eSporter loopt nu tot medio 2023.

Tags

  • #eSports

Socials

Hagebeuk zal ook de komende seizoenen bij zowel internationale toernooien als in de nationale competities uitkomen voor Ajax. De 23-jarige speler wist eerder al drie keer de nationale titel in de E-Divisie te winnen.

Dani Hagebeuk: “Ik ben enorm blij dat ik ook de komende jaren voor Ajax speel. De focus ligt nu voor de volle honderd procent op het aanstaande seizoen, waarin we gaan proberen weer zo veel mogelijk prijzen te winnen. Ik kan daarom echt niet wachten tot de nieuwe FIFA 22.”

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

carriereswitch-voor-dani-hagebeuk

Carrièreswitch voor Dani Hagebeuk?

Dani loopt voor de verandering een dagje mee bij de afdeling Fancare. De eSporter van Ajax wordt gelijk in het diepe gegooid en dat gaat niet helemaal zoals gepland.

Socials

Schuursea1280

Ajax en Electronic Arts verlengen partnership

AFC Ajax en Electronic Arts hebben de bestaande overeenkomst verlengd. Door deze samenwerking blijft Ajax in staat om zich te verbinden met alle EA SPORTS™ FIFA-spelers overal ter wereld. Belangrijke onderdelen van de samenwerking zijn het aanbieden van club-specifieke content aan Ajax-fans en FIFA-spelers, het vergroten van de in-game zichtbaarheid van Ajax en het opzetten van unieke initiatieven voor fans.

Tags

  • #eSports

Socials