Aftermovie Ajax x Bud Pubquiz

Bekijk nu de aftermovie van de Ajax x Bud Pubquiz, een uniek evenement georganiseerd door Ajax in samenwerking met Bud. Herbeleef de avond vol kennis en plezier, waar deelnemende Ajax-fans streden voor eeuwige roem en prachtige prijzen. Ontdek hoe fanatieke Ajax-supporters hun kennis testten en de sfeer vulden met enthousiasme en competitiviteit. Van uitdagende vragen tot hartverwarmende momenten, deze video neemt je mee terug naar de geslaagde avond.

Tags

  • #AjaxPubquiz

Socials

Gerelateerde artikelen

Pubquiz1920

In beeld | Sfeervolle eerste Ajax x Bud Pubquiz

Ajax organiseerde dinsdagavond in samenwerking met partner Bud een pubquiz in de binnenstad van Amsterdam. In de theaterzaal van Boom Chicago werd de kennis van de deelnemende Ajax-fans op de proef gesteld. Op deze sfeervolle avond waren eeuwige roem én prachtige prijzen te winnen.

Tags

  • #AjaxPubquiz

Socials

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Header Training 1920

In beeld | Dinsdagtraining richting FC Volendam-uit

Ajax speelt zondagmiddag de voorlaatste uitwedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie. Om 14:30 treedt het team van trainer John van ’t Schip aan tegen FC Volendam. Begin november was het thuisduel met de Volendammers (2-0) de eerste klus voor de hoofdcoach sinds zijn terugkeer bij Ajax.

Tags

  • #VOLAJA

Socials