In beeld | Dinsdagtraining richting FC Volendam-uit

Header Training 1920
Header Training 1920

Ajax speelt zondagmiddag de voorlaatste uitwedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie. Om 14:30 treedt het team van trainer John van ’t Schip aan tegen FC Volendam. Begin november was het thuisduel met de Volendammers (2-0) de eerste klus voor de hoofdcoach sinds zijn terugkeer bij Ajax.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Ondank het gelijkspel in eigen huis tegen Excelsior (2-2) behielden de Amsterdammers de vijfde plaats op de ranglijst. Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft Ajax twee punten voorsprong op NEC en drie op FC Utrecht.

Dinsdagochtend trainden de Ajacieden in aanloop naar het Eredivisieduel van zondag, onder het toeziend oog van onze fotograaf.

Gerelateerde artikelen

Alexbos1280

Bos fluit uitduel met FC Volendam

Alex Bos is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met FC Volendam. Ajax gaat zondagmiddag om 14:30 uur op bezoek bij de provinciegenoot.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

De Ligt Still

Op bezoek bij De Ligt: 'Ajax mis je altijd'

Matthijs de Ligt is momenteel speler van Bayern München en halve finalist in de UEFA Champions League. Op bezoek in Duitsland kijken we met de verdediger terug naar vijf jaar geleden. Als aanvoerder van Ajax drong hij door tot de laatste vier van datzelfde toernooi, werd de KNVB beker gewonnen en werd hij landskampioen. "Iedereen was bevriend met elkaar en het was een perfecte mix."

Tags

  • #DeLigt

Socials