Agendawijziging AVA

Arena1920
Arena1920

De directie en Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV hebben besloten de agendapunten 6 en 7 betreffende decharge directie en RvC van de agenda van de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) te halen.

Tags

  • #ava

Socials

Sinds 27 september 2023 loopt een onafhankelijk extern onderzoek door een forensisch accountant naar mogelijke belangenverstrengeling bij voetbaltransacties van Ajax waar voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat bij betrokken was. Aangezien de verwachting is dat de resultaten van dit onderzoek niet voor de AVA van 17 november 2023 bekend zijn, vinden directie en RvC het op dit moment ongepast om decharge te vragen aan de AVA. Om die reden is besloten de genoemde punten van de agenda te halen.

Bekijk hier de nieuwe agenda.

Praktische informatie bezoekers AVA op 17 november 2023
--------------------------------------------------------
Aanvullend bericht voor aandeelhouders die geregistreerd zijn om de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders bij te wonen:

Vrijdag 17 november a.s. vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats in de Amsterdam Zaal van de Johan Cruijff ArenA. Deze zaal bevindt zich op de vierde verdieping.

U kunt vanaf 13:00 uur het hoofdgebouw van het stadion in. Wij verzoeken u vriendelijk tijdig aanwezig te zijn; de deuren sluiten om 14:00 uur.

Tevens verzoeken wij u om uw registratiecertificaat bij de hand te houden bij aankomst, om vertraging bij de registratiebalies te voorkomen.

Als u met de auto komt dan kunt u parkeren in P1 Transferium, de parkeergarage onder het stadion.

Bij de ontvangst is koffie/thee en na afloop van de vergadering is er tot 17:30 uur gelegenheid tot naborrelen.

Gerelateerde artikelen