Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 november

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280
Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Op vrijdag 17 november 2023 vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van AFC Ajax NV plaats.

Tags

  • #AVA

Socials

Alle relevante informatie (locatie, tijdstip, aanmeldingsprocedure voor aandeelhouders, vergaderstukken) vindt u hier. Gebruikt u de app? Klik dan hier.

Op de agenda staan de gebruikelijke onderwerpen zoals onder andere het bestuursverslag, de jaarrekening, dividend en décharge. Daarnaast zijn de samenstelling van de Raad van Commissarissen en de samenstelling van de directie agendapunten.

Praktische informatie bezoekers AVA op 17 november 2023
--------------------------------------------------------
Aanvullend bericht voor aandeelhouders die geregistreerd zijn om de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders bij te wonen:

Vrijdag 17 november a.s. vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats in de Amsterdam Zaal van de Johan Cruijff ArenA. Deze zaal bevindt zich op de vierde verdieping.

U kunt vanaf 13:00 uur het hoofdgebouw van het stadion in. Wij verzoeken u vriendelijk tijdig aanwezig te zijn; de deuren sluiten om 14:00 uur.

Tevens verzoeken wij u om uw registratiecertificaat bij de hand te houden bij aankomst, om vertraging bij de registratiebalies te voorkomen.

Als u met de auto komt dan kunt u parkeren in P1 Transferium, de parkeergarage onder het stadion.

Bij de ontvangst is koffie/thee en na afloop van de vergadering is er tot 17:30 uur gelegenheid tot naborrelen.

Gerelateerde artikelen

Arena1920

Kandidaten voor Raad van Commissarissen Ajax

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV draagt Michael van Praag en Leo van Wijk voor als leden van de RvC. Indien benoemd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) wordt Michael van Praag voorzitter van de RvC. De voordracht van beide heren heeft de steun van de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV.

Tags

  • #VanPraag
  • #VanWijk

Socials

LVG1920

Louis van Gaal adviseur Raad van Commissarissen Ajax

Louis van Gaal gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV adviseren over voetbaltechnische zaken. Op deze wijze wordt de vacante positie van voormalig RvC-lid Jan van Halst ingevuld, die onlangs besloot niet terug te keren in de RvC zodra zijn termijn als tijdelijke directeur algemene zaken bij Ajax afloopt.

Tags

  • #VanGaal

Socials