Ajacieden in de prijzen op Sportgala van Amsterdam 2021

Timber1280
Timber1280

Ajax is op het Sportgala van Amsterdam flink in de prijzen gevallen. Erik ten Hag en Jurriën Timber vielen individuele onderscheidingen ten deel, terwijl Ajax 1 tot beste sportploeg werd verkozen.

Tags

  • #Sportgala

Socials

Timber werd gekozen tot het grootste talent van Amsterdam in 2021. De verdediger maakte een spectaculair kalenderjaar door.

Hij veroverde een basisplek in het eerste elftal bij Ajax, speelde een EK met Oranje en was een belangrijk onderdeel van het succes in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Ook Ten Hag, verkozen tot beste trainer van de stad, maakte met Ajax een uitstekend jaar door. De coach won de dubbel en zag zijn ploeg ook Europees sterk presteren. Van der Sar nam namens Ajax de prijs voor beste sportploeg in ontvangst.

Tags

  • #Sportgala

Socials

Gerelateerde artikelen

Timber1280

Highlights Feyenoord - Ajax | Opnieuw een Klassieker-zege 🔥

Voor de vijfde keer op rij wist Ajax zondagmiddag een Klassieker in zijn voordeel te beslechten. Na een bezoek aan de Kuip waarin de Ajacieden niet hoogstand maar wel uiterst gedisciplineerd waren, werd uiteindelijk met 0-2 gewonnen. Op Rotterdamse bodem waren de goals van Marcos Senesi (eigen doelpunt) en Dusan Tadic (strafschop).

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl