Heitinga verkozen tot beste trainer van tweede periode Keuken Kampioen Divisie

Prijs
Prijs

John Heitinga is verkozen tot de beste trainer van de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie. Hij ontving die prijs - een 'bronzen kampioenschild' - uit handen van algemeen directeur Edwin van der Sar.

Tags

  • #JongAjax
  • #Heitinga

Socials

Heitinga is bezig aan zijn eerste seizoen als coach in het betaald voetbal, nadat hij deze zomer bij Jong Ajax het roer overnam. Met zijn ploeg bezet Heitinga momenteel de vijfde plek op de ranglijst. 

Jong Ajax bleef de tweede periode ongeslagen en veroverde op een haar na de periodetitel. Die prestatie werd tegen TOP Oss bijna bereikt, maar een late tegengoal gooide roet in het eten. 

Heitinga is door deze onderscheiding kanshebber om te worden verkozen tot beste trainer van het seizoen.

Tags

  • #JongAjax
  • #Heitinga

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitinga Podcast2

Ajax Podcast | Heitinga en De Zeeuw over hun ontwikkeling ná het voetbal

Hoe pak je als professioneel voetballer de draad op nadat je bent gestopt? Welke instelling is vereist om ook ná je actieve carrière succesvol te zijn? Trainer John Heitinga, ondernemer Demy de Zeeuw én onze co-host Eyong Enoh gaan er in een nieuwe aflevering van de Ajax Podcast openhartig over in gesprek met David the Host. 

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Heitinga Tumb

Heitinga: 'De bananenschil is werkelijkheid geworden'

Jong Ajax bleef uit bij TOP Oss ongeslagen in de tweede periode, maar greep tóch net naast het periodekampioenschap. Trainer John Heitinga is teleurgesteld: 'Deze is wel erg vervelend', sprak hij over het puntenverlies.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl