Ajacieden ook buiten het veld succesvol: 'Makkelijk te combineren'

Niet alleen binnen de lijnen zijn de Ajacieden succesvol. Ook buiten het veld weten ze doelen te halen. Afgelopen week ontvingen diverse spelers van de Ajax-jeugdopleiding hun diploma.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

De stralende gezichten waren deze maandagavond talrijk in de Johan Cruijff ArenA. Ajacieden die de interne mbo-opleiding op College de Toekomst volgden, kregen hun diploma uitgereikt. Opluchting dat het papiertje binnen is en voor sommigen heel fijn dat de schoolcarrière (voorlopig) on hold gezet kan worden. Dat geldt zeker voor Jorrel Hato: "Ik ben vooral opgelucht, want ik ben geen schoolpersoon", aldus de talentvolle verdediger. "Ik kan niet zo stil zitten werken enzo. Dat is niets voor mij."

"Hier is het heel makkelijk om te combineren", vond Deau den Turk. "Ik ga 's ochtends trainen en 's middags naar school. Dat is echt goed te doen."

"Ik ben blij dat ik het heb afgerond. Nu kan de focus vol op het voetbal", was Tommy Setford eerlijk op de feestelijke avond.

De geslaagden op een rijtje:

Medewerker Sport & Recreatie: Yasser El Aissati, Rayane Bounida, David Easmon, Shedrach Ebite, Jorrel Hato, Don-Angelo Konadu, Don O’Niel, Joey de Ruijter, Tommy Setford, Precious Ugwu, Mark Verkuijl, Suus van der Weide en Kayden Wolff.

Sport- en bewegingsleider: Oualid Agougil, Yoram Boerhout, Nassef Chourak, Alvaro Henry, Daliyah de Klonia, Samya Masnaoui, Sanne de Paus, Danique Tolhoek en Deau den Turk

Ook voor leerlingen van de School van de Toekomst was het feest. De volgende Ajacieden slaagden:

Gerard Alders
Lotte Keukelaar
Isa Kardinaal
Fleur Huisman
Danae van Zuijlen
Lisa Stengs
David Voute
Jaynilson Geoffrey
Freek Entius
Dies Janse
Timo Schreuder
Maarten IJsselstein
Jinairo Johnson
Sophie Proost
Jahyendrow Amour
Janairo Concincion
Lyfe Oldenstam
Juwensly Onstein
Sanyika Puljhun
Zakaria Ouazane
Bram van Driel

Gerelateerde artikelen

1 Miljoen Subss Klein

1 miljoen abonnees op YouTube | Bedankt, Ajax-familie

Een bijzondere mijlpaal: Ajax slechtte onlangs de grens van 1 miljoen abonnees op YouTube. Daarmee is Ajax op YouTube de grootste voetbalclub van Nederland. Onze reis op het platform startte 15 jaar geleden op 6 augustus 2007. Samen met onze fans willen we stilstaan bij dit prachtige moment. Geniet van deze trip down memory lane.

Tags

  • #YouTube

Socials

Shirt Bergwijn Header 1920

Thuistenue 2023/2024: Ajax-logo op oorspronkelijke positie

Adidas en Ajax presenteren het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2023/2024. Op het nieuwe thuisshirt is het Ajax-logo in het midden geplaatst, de positie waar het Ajax-logo oorspronkelijk stond vanaf het moment dat het logo op het shirt kwam te staan. Onder andere in de legendarische jaren '70 en van 1991 tot 2010 stond het Ajax-logo centraal op de borst.

Tags

  • #adidas

Socials

Open Dag Kvk

Ajax Open Dag: alle informatie op een rij

Op dinsdag 8 augustus vindt de Ajax Open Dag plaats en worden de selectie en staf voorgesteld aan de supporters. Daarnaast kunnen jonge Ajacieden de club beter leren kennen en hun favoriete spelers van dichtbij zien.

Tags

  • #OpenDag

Socials