Ajacieden verkozen tot Speler en Talent van de Maand

Brobbey Svdm 1920
Brobbey Svdm 1920

Brian Brobbey en Benjamin Tahirović zijn door ESPN uitgeroepen tot respectievelijk Speler van de Maand en Talent van de Maand december in de Eredivisie. De Ajacieden kregen de bijbehorende award uitgereikt op de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey
  • #Tahirović

Socials

Brobbey speelde in december vier Eredivisie-duels. Daarin was de Ajax-spits goed voor vier treffers en een assist. Tahirović stond, evenals collega Brobbey, in alle competitiewedstrijden van de laatste maand van het jaar op het veld. De twintigjarige middenvelder leverde een assist in het thuisduel met PEC Zwolle (2-2).

Tahirovictalentvdmaand900

Gerelateerde artikelen

Brobbey1920

Mijlpaal voor Brobbey: Ajacied treedt toe tot Club van 100

Brian Brobbey voegde zich donderdag tegen USV Hercules in een illuster rijtje Ajacieden. De 21-jarige spits bereikte de magische grens van honderd wedstrijden in Ajax 1, waardoor hij nu officieel een plek heeft bemachtigd in de 'Club van 100'. Verdeeld over twee periodes verdiende de geboren Amsterdammer een prachtige plek in de eregalerij.

Tags

  • #Brobbey

Socials

Tahirovicthumb1920

Ask The Pro met Benjamin Tahirović | 'Van Rome naar Amsterdam ging makkelijk'

In Ask The Pro stellen de teams van de Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zesde aflevering is het de beurt aan Ajax O15. Zij komen alles te weten over Benjamin Tahirović. Hoe heeft hij zijn transfer van AS Roma naar Ajax ervaren? Wat heeft hem zo succesvol gemaakt en in waar heeft hij in Amsterdam al progressie in gemaakt? "Ik ben bij Ajax beter geworden aan de bal."

Tags

  • #AskThePro
  • #Tahirović

Socials

Highlightsajaxsparta1920

Highlights Ajax – Sparta | Basis gelegd voor rust

Ajax heeft zaterdagavond de voorlaatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2023 winnend afgesloten. In de Johan Cruijff ArenA werd Sparta Rotterdam met 2-1 verslagen. De Amsterdamse goals kwamen voor rust van Brian Brobbey en Steven Bergwijn. In het openingskwartier na rust deed Ajax iets terug, maar verder liet Ajax het niet komen.

Tags

  • #AJASPA

Socials