Ajacieden werken alternatieve training af

De Ajacieden van trainer Alfred Schreuder werden onlangs getrakteerd op een speciaal trainingsprogramma. Op steenworp afstand van sportcomplex de Toekomst werkten de Amsterdammers als alternatieve training een padeltoernooi af. Het leverde naast spektakel en mooie momenten vooral ook bijzondere beelden op.

Tags

  • #Padel

Socials

Ajax bereidde zich daarmee op bijzondere wijze voor op de laatste wedstrijden voordat het WK begint. Na deze relatief rustige periode wacht Ajax weer een drukker programma. Voor een alternatieve training is dan waarschijnlijk weinig tijd.

Ook onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie beelden.

Gerelateerde artikelen

Header Boek DT 1280

Tadic signeert boek 'Tadic, Ultieme Prof' in Ajax Fanshop

De Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA was onlangs het decor voor een drukbezochte signeersessie van Dusan Tadic. De Serviër zette zijn krabbel op het boek 'Tadic, Ultieme Prof', geschreven over de aanvoerder van Ajax en ging op de foto met de aanwezige fans. Ajax-host Aviv Levy ging met hem mee.

Tags

  • #Tadic

Socials

HL RKC 1280

Highlights RKC - Ajax | Trefzekere tweede helft

Ajax heeft zaterdagavond tegen RKC een belangrijke zege geboekt. De Ajacieden keken in de rust tegen een 1-1-gelijkspel aan, maar in het tweede bedrijf namen Steven Berghuis en Brian Brobbey het team op sleeptouw. Het tweetal stelde zodoende de overwinning veilig in Waalwijk: 1-4.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Edson Jarig 1280

Álvarez 25 | Mexicaanse strijder in Amsterdam

Grinta in Mokum. Dat levert Edson Álvarez sinds zijn komst in 2019 bij Ajax. De Mexicaan viert op 24 oktober zijn 25e verjaardag en wij zetten enkele fraaie beelden van de middenvelder op een rijtje uit zijn periode in Amsterdam.

Tags

  • #Álvarez

Socials