Tadic signeert boek 'Tadic, Ultieme Prof' in Ajax Fanshop

De Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA was onlangs het decor voor een drukbezochte signeersessie van Dusan Tadic. De Serviër zette zijn krabbel op het boek 'Tadic, Ultieme Prof', geschreven over de aanvoerder van Ajax en ging op de foto met de aanwezige fans. Ajax-host Aviv Levy ging met hem mee.

Tags

  • #Tadic

Socials

De aanvoerder van Ajax vindt het erg speciaal dat er een boek over hem is geschreven en legt uit wat de titel voor hem betekent. "Het betekent dat je offers moet maken en dat je alles moet doen voor voetbal. Er gebeurt veel in het leven, maar je moet je focussen op één ding: voetbal. De passie en liefde die je daarvoor hebt moet je volgen, dat is het belangrijkste."

Aanwezige Ajax-fans noemden Tadic 'een fantastische voetballer' en 'een echte Ajacied met een hart voor Ajax'. Met een handtekening, een foto en het boek op zak keerden de Ajacieden voldaan huiswaarts. Ook Tadic genoot. "Het is heel bijzonder. Voetbal speel je voor de fans."

'Tadic, Ultieme Prof' is geschreven door auteur Sander Zeldenrijk. "Ik had geen verwachtingen, maar hier had ik op gehoopt. De opkomst is mooi", vertelde Zeldenrijk tijdens de sessie in de Fanshop.

Gerelateerde artikelen

Thumb Tadic 1280

Bijpraten met captain Tadic: 'Beseffen welke club we representeren'

Dusan Tadic stelt dat Ajax 'altijd spelers beter maakt'. De aanvoerder blikt terug op een periode met wisselende resultaten en vindt het logisch dat de beginfase van het seizoen met ups en downs gaat. "Er zijn veel nieuwe spelers en iedereen moet wennen."

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic 900 2022 07 15 Ajax KAS Eupen 0077

'Marathon man' Dusan Tadic speelde tegen Cambuur zijn 200e duel in Ajax 1

Dusan Tadic speelde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur zijn tweehonderdste wedstrijd als Ajacied. In deze duels scoorde hij liefst 92 keer. Wat bij Tadic opvalt is de recordreeks (131 duels) die nog altijd loopt in de Eredivisie. Sinds zijn komst naar Amsterdam in 2018 miste Tadic geen enkel competitieduel. Geen enkele (oud-)Ajacied kwam tot een langere reeks. Ook op andere vlakken is de Serviër, voor wie woensdag alweer een nieuwe mijlpaal lonkt, van grote waarde voor Ajax.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Statistieken 1280

De briljante statistieken van 'MVP' Dusan Tadic

Met zijn assist in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag heeft Dusan Tadic zijn onvolprezen waarde voor Ajax andermaal bewezen. De koning van de eindpass bij Ajax is mede dankzij zijn rol als aangever bij de 1-3 van Brian Brobbey nu de onbetwiste 'most valuable player' in de Eredivisie sinds het millennium.

Tags

  • #Tadic

Socials