Ajax accepteert schikkingsvoorstel voor Jensen

Victorjensen
Victorjensen

Ajax is akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel voor Victor Jensen van vier duels, waarvan één voorwaardelijk. De middenvelder van Jong Ajax ontving vrijdagavond een rode kaart tegen Jong AZ. Hij werd van het veld gestuurd vanwege natrappen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jensen werd na iets meer dan twintig minuten voetbal van het veld gestuurd bij een 1-1-tussenstand. De ploeg van Mitchell van der Gaag won het duel uiteindelijk met 3-2 van Jong AZ, dankzij twee treffers van Brian Brobbey en een doelpunt van Enric Llansana.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Jong Ajax

Jong Ajax knokt zich voorbij Jong AZ

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een heerlijke wedstrijd tegen Jong AZ de drie punten in eigen huis gehouden. Ondanks een achterstand en een man minder wisten de jonkies dankzij doelpunten van Enric Llansana en Brian Brobbey (2) de wedstrijd om te buigen: 3-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Onanathumb

Onana nog altijd gelukkig bij Ajax: 'Dit hier is mijn thuis'

Andre Onana is nog steeds helemaal op zijn plek bij Ajax. Dat een transfer uitbleef was verrassend, maar de doelman is trots op zijn huidige rol in de selectie. Een gesprek over zelfvertrouwen, het leven onder de lat en de steun van de supporters.

Tags

  • #Onana

Socials