Ajax accepteert schikkingsvoorstel voor Rensch

Rensch1920
Rensch1920

Ajax heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB voor een schorsing van Devyne Rensch geaccepteerd. De club gaat akkoord met een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.

Tags

  • #Rensch

Socials

De Ajax-verdediger ontving zijn rode kaart in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-0). Arbiter Sander van der Eijk gaf aanvankelijk een gele kaart voor de overtreding op Sam Lammers, maar besloot na ingrijpen van de VAR zijn beslissing terug te draaien.

Rensch mist door de schorsing de Eredivisie-wedstrijden tegen Fortuna Sittard (thuis) en Sparta (uit).

Gerelateerde artikelen

Doelpuntkenneth1920

Highlights Ajax – FC Utrecht | Maart goed gestart

Na een maand februari zonder zeges is Ajax maart gestart met een driepunter. In de Johan Cruijff ArenA werd FC Utrecht zondagmiddag met 2-0 verslagen door goals van Brian Brobbey en Kenneth Taylor. Bovendien hielden de Ajacieden voor het eerst sinds eind november de nul.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Brobbeyhand1920

Brobbey: 'Ik ben blij na vandaag'

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht gewonnen. Het werd in de Johan Cruijff ArenA 2-0. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Hlynssonvoorzet1920

In beeld | Ajax - FC Utrecht

Ajax heeft een prima partij op de mat gelegd tegen FC Utrecht. In de Johan Cruijff ArenA werd het 2-0. De belangrijkste foto’s van dat duel vind je in dit artikel.

Tags

  • #AJAUTR

Socials