Ajax accepteert voorstel schorsing Bandé

Bandé
Bandé

Ajax heeft een schikkingsvoorstel voor een schorsing van Hassane Bandé van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geaccepteerd. De aanvaller kreeg maandagavond in het thuisduel met Telstar een rode kaart.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Bandé mist daardoor de wedstrijden tegen FC Oss en Helmond Sport. De Burkinees zou zijn rentree kunnen maken op 15 januari, als Jong Ajax aantreedt tegen Jong FC Utrecht. 

Na een duel met Telstar-speler Rashaan Fernandes werd Bandé van het veld gestuurd. De wedstrijd tegen de Velsenaren ging uiteindelijk met 1-2 verloren. 

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Bande

Highlights Jong Ajax - Telstar

Een zeer jeugdig Jong Ajax nam het maandagavond in eigen huis op tegen Telstar. De ploeg van Mitchell van der Gaag kwam zeer verdienstelijk voor de dag, maar een beloning bleef uit: 1-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sitejongajax

Jong Ajax sluit 2020 af met ongelukkige nederlaag

Jong Ajax is er niet in geslaagd om de laatste wedstrijd van 2020 winnend af te sluiten. In een heerlijk voetbalgevecht kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag op 1-0 dankzij een doelpunt van Ar’jany Martha, maar moest het vlak na rust met een man minder verder. Ondanks grote kansen en veel strijd moest Jong Ajax het onderspit delven: 1-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Hassane

Hassane Bandé terug naar Ajax

Hassane Bandé keert terug naar Ajax. De aanvaller werd op 27 januari van dit jaar voor anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2021, verhuurd aan FC Thun. Met de Zwitserse club en de speler kwam Ajax overeen dat Bandé per direct terugkeert. Hij staat nog tot en met 30 juni 2023 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Bandé

Socials