Informatie Ajax - Barendrecht: datum, tijdstip en kaartverkoop

Tadicmetbeker1
Tadicmetbeker1

De KNVB Beker-wedstrijd van Ajax tegen de amateurs van Barendrecht is definitief vastgesteld op woensdag 15 december. De aftrap in de Johan Cruijff ArenA is om 20:15 uur.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJABAR

Socials

Het duel wordt gespeeld in de tweede ronde van het KNVB Beker-toernooi. Ajax was vrijgeloot voor de eerste ronde in verband met Europese verplichtingen. De amateurs van Barendrecht, die uitkomen in de zaterdagvariant van de derde divisie, plaatsten zich voor de tweede ronde na een overwinning op ADO'20.

Gezien de overige wedstrijden op deze speeldag heeft ESPN er helaas voor gekozen Ajax - Barendrecht niet live uit te zenden.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit bekerduel zijn vanaf woensdag 17 november verkrijgbaar vanaf € 10. Seizoenkaarthouders ontvangen tien procent korting, de verkoop verloopt via onderstaand schema. Vanaf woensdag 24 november kunnen alle Ajacieden vier kaarten kopen, een Club Card is vanaf dan niet meer nodig.

Als eerste zal alleen de eerste ring van de Johan Cruijff ArenA in de verkoop gaan, eventueel gevolgd door de tweede ring. Updates hierover volgen via de officiële kanalen.

Wedstrijdbezoek
Het tonen van een vaccinatie- of herstelbewijs, dan wel een negatieve testuitslag in de coronacheck-app blijft voor alle wedstrijden van kracht. Tickets worden enkel verstrekt als mobile tickets in de Ajax App. Ajax volgt te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheid.

Gerelateerde artikelen

Knvbbeker1280

Ajax loot Barendrecht in de tweede ronde van de KNVB Beker

Ajax heeft tegen amateurclub BVV Barendrecht geloot in de tweede ronde van de KNVB Beker. Het duel vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA. Het exacte tijdstip van het duel moet nog worden bekendgemaakt. Ajax was vanwege deelname aan de UEFA Champions League vrijgeloot voor de eerste ronde.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

Tadicmetbeker1

Verslag | Ajax vecht zich in bekerfinale voorbij Vitesse

Ajax heeft zondag voor de twintigste keer in de clubhistorie de KNVB Beker gewonnen. In de Rotterdamse Kuip was de ploeg van Erik ten Hag met 2-1 te sterk voor Vitesse. David Neres maakte in blessuretijd de winnende goal.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials

Bekerkleedkamer

Kleedkamer | Uitgelaten sfeer na bekerwinst

Na het winnen van de twintigste KNVB Beker uit de clubhistorie werd er natuurlijk ook nog even feest gevierd in de kleedkamer. Geniet na met deze lekkere beelden.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials