Ajax bezoekt Curaçao

Curacao Header 1420
Curacao Header 1420

De Ajax-selectie gaat na afloop van het seizoen naar Curaçao. Van 17 tot en met 21 mei bezoekt Ajax diverse projecten op het eiland en op 20 mei speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Curaçao.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Naast de bezoeken en de oefenwedstrijd is er voor het team ook tijd om van het eiland te genieten. Ajax en Curaçao Tourist Board hebben sinds 2020 een partnerovereenkomst, deze trip is onderdeel van die overeenkomst.

Het programma op Curaçao staat voor een groot deel in het teken van voetbal en talentontwikkeling. De Ajax-selectie gaat langs bij scholen en voetbalfaciliteiten van het eiland en er worden voetbalclinics voor kinderen georganiseerd.

Aan het einde van het bezoek zal een vriendschappelijke wedstrijd worden gespeeld tussen het nationaal elftal van Curaçao en Ajax 1. Voor het nationale elftal van Curaçao is het duel met de Ajacieden een goede krachtmeting in aanloop naar de volgende ronde van de Concacaf Nations League in juni 2022, waarin Curaçao speelt tegen Honduras en Canada.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Gerelateerde artikelen

Timberkerst

Curaçao's kerstdiner met broertjes Timber: 'Onvergetelijk'

Normaal gesproken vieren Jurriën en Quinten Timber kerst op Curacao. Door de uitbraak van het coronavirus kan dat helaas niet doorgaan dus heeft Ajax-host David voor de broers Curacao naar Nederland gehaald. Met z'n drieën nemen zij het 'onvergetelijke' jaar door.

Tags

  • #Timber

Socials