Ajax contracteert Aaron Bouwman

Bouwmancontractheader
Bouwmancontractheader

Ajax heeft Aaron Bouwman gecontracteerd. De verdediger tekent een driejarige overeenkomst die ingaat op 1 juli 2024 en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2027. Het betreft het eerste contract voor de zestienjarige jeugdspeler.

Tags

  • #Bouwman

Socials

Bouwman (Haarlem, 28 augustus 2007) verruilde in 2018 de jeugdopleiding van Koninklijke HFC voor die van Ajax. Komend seizoen maakt de jeugdinternational deel uit van de selectie van Ajax O19.

Gerelateerde artikelen

Bouwmaninterviewstill

Bouwman: 'Fantastisch dat mijn opa en oma dit mogen meemaken'

Aaron Bouwman zette donderdag in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening onder zijn eerste profcontract. De zestienjarige verdediger, die volgend seizoen aansluit bij Ajax O19, werkt stap voor stap naar zijn doel. "Ik hoop bij de O19 vaste basisklant te worden, misschien wel weer bij Jong Ajax mee te doen en zo door richting Ajax 1."

Tags

  • #Bouwman

Socials

Bounida Regen Doelpunt 1920

Highlights Ajax O17 – ADO O17 | Ajacieden grijpen beker

Ajax O17 heeft zaterdagmiddag op sportcomplex de Toekomst de bekerfinale tegen de leeftijdsgenoten van ADO gewonnen. Na een 4-0-ruststand kwamen de gasten terug tot 4-3, maar de ploeg van Michael Lamey besliste het duel in de slotfase met twee treffers: 6-3.

Tags

  • #AjaxO17

Socials

Bounida Na Afloop

O17 uitgelaten: 'We hadden de wil en waren gemotiveerd'

Na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen ADO Den Haag keken de Ajacieden van de O17 terug op een prettige middag op sportcomplex de Toekomst. Dankzij de zege werd het seizoen afgesloten met twee bekers. "Twee prijzen in een jaar, onbeschrijflijk."

Tags

  • #AjaxO17

Socials