Ajax contracteert Ahmetcan Kaplan

Header Kaplan 1280
Header Kaplan 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ahmetcan Kaplan en Trabzonspor over de overgang van de negentienjarige verdediger naar Amsterdam. De Turk tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2027.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Kaplan werd op 16 januari 2003 geboren in Trabzon en speelde sinds de jeugd bij de huidige kampioen van de Turkse Süper Lig.

De verdediger gaat spelen met rugnummer 13. Haal hier het Ajax-thuisshirt met Kaplan achterop of kies voor ons nieuwe uitshirt met de aanwinst op je rug.

Gerelateerde artikelen

Schuurs 880 Header

Ajax en Torino FC bereiken akkoord over Perr Schuurs

Ajax en Torino FC hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Perr Schuurs. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Italiaanse club een transfersom overeen van € 9 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar € 11,3 miljoen.  

Tags

  • #Schuurs

Socials

Nieuwe Shirt Kopen 1280

De Ajax Fanshops kleuren donkerblauw

De Ajax Fanshops kleuren donderdag donkerblauw. Het uittenue is per direct verkrijgbaar en hangt sinds de ochtend in de officiële fanshops bij de Johan Cruijff ArenA en Kalverstraat. En dus nemen de fans al direct een kijkje.

Tags

  • #adidas

Socials