Ajax en Torino FC bereiken akkoord over Perr Schuurs

Schuurs 1420 Header
Schuurs 1420 Header

Ajax en Torino FC hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Perr Schuurs. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Italiaanse club een transfersom overeen van € 9 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar € 11,3 miljoen.  

Tags

  • #Schuurs

Socials

Schuurs (Sittard, 26 november 1999) stond sinds januari 2018 onder contract bij Ajax, maar sloot pas in de zomer van dat jaar aan in Amsterdam nadat hij het seizoen op huurbasis had afgemaakt bij Fortuna Sittard. Op 26 september 2018 maakte de rechtspoot zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tijdens de bekerwedstrijd HVV Te Werve - Ajax: 0-7. Hij speelde in totaal 95 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij drie doelpunten maakte.  

Met Ajax werd Schuurs drie keer kampioen van Nederland en legde hij twee keer beslag op de KNVB Beker. In 2019 won hij met Ajax de Johan Cruijff Schaal. 

Gerelateerde artikelen

Schuursklaassenthumb1280

20 second countdown #3 | Klaassen 🆚 Schuurs | 'Ja, jij bent team Davy?'

In 20 second countdown gaan twee Ajacieden de strijd met elkaar aan. De regels zijn simpel. Elke speler heeft twintig seconden op de klok staan. Heb je een antwoord gegeven, dan tikt de tijd van de tegenstander weg, tot het volgende antwoord. In deze aflevering nemen Davy Klaassen en Perr Schuurs het tegen elkaar op.

Tags

  • #Klaassen
  • #Schuurs

Socials