Ajax contracteert Ethan Butera

Butara1920
Butara1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ethan Butera en RSC Anderlecht over de overgang van de zeventienjarige verdediger naar Amsterdam. De Belg tekende in Amsterdam een contract met een looptijd van drie jaar, tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Butera

Socials

Butera (Ukkel, 16 april 2006) speelde in de jeugd van RSC Anderlecht en kwam afgelopen seizoen uit voor het beloftenteam van de Belgische club. De linkspoot zal na zijn overgang worden toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

Gerelateerde artikelen

Buteravideo1920

Butera: 'Ik kijk ernaar uit om te knallen op het veld'

Ethan Butera mag zich vanaf vrijdag Ajacied noemen en daar is de Belg maar wat trots op. De zeventienjarige verdediger omschrijft zichzelf als iemand die nooit opgeeft en staat te popelen om bij Jong Ajax aan de slag te gaan. "Het is een droom voor elk kind om naar Ajax te komen."

Tags

  • #Butera

Socials

Janse1920

Janse: 'Vanuit hier verder bouwen naar een mooie carrière'

Dies Janse zette woensdag in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening onder zijn eerste profcontract. De zeventienjarige verdediger kijkt terug op een prachtige week, waarin hij ook zijn debuut in het betaald voetbal maakte tegen SC Cambuur. "De contractondertekening is een mooie kers op de taart."

Tags

  • #Janse

Socials

Fitzjimpb1920

Contractverlenging en verhuur Kian Fitz-Jim

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van de twintigjarige middenvelder loopt tot en met 30 juni 2027. Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt.

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials