Contractverlenging en verhuur Kian Fitz-Jim

Fitzjimpb1920
Fitzjimpb1920

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van de twintigjarige middenvelder loopt tot en met 30 juni 2027. Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt.

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Fitz-Jim (Amsterdam, 5 juli 2003) kwam in de zomer van 2019 over van AZ. Op 21 december 2020 debuteerde hij in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar – Jong Ajax: 2-1. Sindsdien speelde de rechtspoot 88 wedstrijden voor de beloften en scoorde hij vier keer.

Op 8 januari van dit jaar maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd NEC - Ajax: 1-1. Tot nu toe kwam de jeugdinternational in vier officiële duels uit voor de hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Kian Fitzjim Interview

Fitz-Jim: 'Ik kijk erg graag naar Pedri'

Voor Kian Fitz-Jim is het seizoen goed begonnen. De achttienjarige middenvelder liet zich in positieve zin zien in het eerste oefenduel met Koninklijke HFC en is met Ajax 1 mee op trainingskamp naar De Lutte. Een gesprek met de tiener die via AFC en AZ bij Ajax belandde en nu op de deur klopt van het eerste elftal.

Tags

  • #PreSeason
  • #Fitz-Jim

Socials

Still Fitz Jim 900

Fitz-Jim in de kappersstoel | ‘Put kracht uit lange haar’

Kian Fitz-Jim schuift aan in zijn vaste kappersstoel. De Ajacied, die dit seizoen debuteerde in de hoofdmacht, vertelt vrijuit over zijn jeugd in Oud-West en voetballen met zijn vader, op school en bij zijn amateurclub. Ook zijn familie en ‘thuiskomen’ in warm Hongkong komen ter sprake. Net als zijn nieuwe haardracht. ''Ik put kracht uit mijn lange haar.’’

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Fitzjimuitgelicht1280

Jong Ajax uitgelicht | Kian Fitz-Jim: 'Ik voelde me heel vrij bij het eerste'

In 'Jong Ajax Uitgelicht' zetten we de sterren van de Toekomst letterlijk in de schijnwerpers. Aan de hand van diverse vragen leren we de selectie van Jong Ajax beter kennen. Welke oefening doen ze het liefst op de training? Met welke teamgenoot hebben ze de beste klik? Wat is hun ultieme voetbaldroom? In de derde aflevering neemt Kian Fitz-Jim plaats in de spotlights.

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials