Ajax contracteert Georges Mikautadze

Mikautadze Header Pb 1920
Mikautadze Header Pb 1920

Ajax, FC Metz en Georges Mikautadze hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de aanvaller naar Ajax. De in Frankrijk geboren Georgiër tekent in Amsterdam een contract tot en met 30 juni 2028. Ajax betaalt een transfersom van ruim € 16 miljoen aan FC Metz, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot ruim € 19 miljoen.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze (Lyon, 31 oktober 2000) doorliep een deel van de jeugdopleiding van FC Metz en kwam sinds 2019 uit voor het eerste elftal van de Franse club. De Georgisch international stond bij FC Metz nog tot en met medio 2027 onder contract.

Gerelateerde artikelen

Mikautadze Header Interview 1920

Mikautadze: 'Iedereen weet wat de naam Ajax betekent'

De nieuwe aanwinst Georges Mikautadze is blij met zijn overgang naar Amsterdam. De aanvaller is duidelijk: "Ik heb geen seconde getwijfeld." Ook directeur voetbalzaken Sven Mislintat is in zijn nopjes met de nieuweling. "Hij kan op alle posities in de voorhoede spelen."

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Header Stats 1920 Goed

Mikautadze | Georgische goalgetter uit Lyon

Georges Mikautadze zette woensdag zijn handtekening onder een meerjarig contract in de Johan Cruijff ArenA. De geboren Fransman met Georgische roots komt over van Ligue 1-club FC Metz. Wie is Mikautadze precies? Tijd om deze voorhoedespeler beter te leren kennen.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Arveladze Header 1920

Trotse Arveladze: 'Voor mij een eer dat Mikautadze naar Ajax gaat'

Met Georges Mikautadze heeft Ajax na Shota Arveladze weer een nieuwe Georgiër in de gelederen. Vanuit zijn thuisland staat de oud-spits van Ajax ons te woord en spreekt hij enthousiast over 'zijn opvolger'. "Hij is technisch en gaat altijd richting het doel."

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Luister live naar Vitesse - Ajax