Ajax contracteert Gibson Yah

Gibson1280
Gibson1280

Ajax heeft Gibson Yah gecontracteerd. De verdediger annex middenvelder tekende een overeenkomst die met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2022. In de overeenkomst is een optie voor nog een seizoen opgenomen. Het betreft het eerste contract voor de achttienjarige Yah, die sinds augustus kampt met een blessure.

Tags

  • #Yah

Socials

Yah (Amsterdam, 27 september 2003) speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakt momenteel deel uit van de selectie van Jong Ajax, waarvoor hij tot nu toe elf keer in actie kwam.

De speler van Jong Ajax wil na zijn blessure uitgroeien tot een vaste waarde bij het elftal van John Heitinga. "Daar wil ik een betrouwbare speler worden. Een speler waar de trainer op kan bouwen."

Tags

  • #Yah

Socials

Gerelateerde artikelen

Yah Interview1280

Yah blij met contract: 'Als jonge jongen droom je van zulke dingen'

Het is een prachtige dag voor Gibson Yah. De verdediger annex middenvelder tekende een overeenkomst die met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2022. In zijn contract is een optie voor nog een jaar opgenomen. "Dit is de mooiste club van Nederland."

Tags

  • #Yah

Socials

Jongajax (9)

Highlights Jong Ajax - Excelsior

Jong Ajax wil de eerste competitiezege van het seizoen (winst op Den Bosch) vrijdagavond graag een goed vervolg geven in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Dat lukte uiteindelijk niet, want de bezoekers trokken aan het langste eind: 1-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials