Ajax contracteert  Jeppe Kjær Jensen

Kjaer
Kjaer

Ajax heeft Jeppe Kjær Jensen gecontracteerd. De 16-jarige Deense jeugdspeler tekende een contract dat ingaat op 7 september 2020 en loopt tot en met 30 juni 2023. De overstap van Kjær Jensen is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #KjærJensen

Socials

Kjær Jensen werd op 1 maart 2004 geboren in Horsens, Denemarken. De vleugelspits speelt op dit moment voor AC Horsens en komt uit voor Denemarken O17. Kjær Jensen wordt na zijn overgang toegevoegd aan de selectie van Ajax O18.

"Kjær Jensen is een talentvolle, creatieve en aanvallend ingestelde speler", vertelt Hoofd Jeugdscouting Casimir Westerveld. "Hij kan aan de buitenkanten spelen, maar ook op het middenveld kan hij heel goed uit de voeten. In Ajax O18 geven we hem alle tijd om te wennen aan de omgeving, aan een nieuwe club en aan een nieuw niveau. We hebben wel de hoop dat hij in korte tijd stappen kan maken."

Gerelateerde artikelen

Kotarski2

Kotarski: 'Dit laat zien dat de club vertrouwen in mij heeft'

Dominik Kotarski tekende dinsdag een vernieuwd contract bij Ajax. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2023. Ajax heeft een optie voor nog een seizoen opgenomen in zijn contract. De Kroatische goalie is blij met deze ontwikkeling: "Het voelt heel goed."

Tags

  • #Kotarski

Socials

Introducing20 21

Volg #Introducing20_21 op de Ajax-kanalen

Volg de Ajax-kanalen komende week voor speciale items in aanloop naar het komende seizoen. Met onder andere uitgebreide interviews met Erik ten Hag en Dusan Tadic, een rondleiding van Edwin van der Sar door de Ajax-kantoren en de Johan Cruijff ArenA en nog veel meer content.

Tags

  • #Introducing20_21

Socials