Kotarski: 'Dit laat zien dat de club vertrouwen in mij heeft'

Kotarski2
Kotarski2

Dominik Kotarski tekende dinsdag een vernieuwd contract bij Ajax. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2023. Ajax heeft een optie voor nog een seizoen opgenomen in zijn contract. De Kroatische goalie is blij met deze ontwikkeling: "Het voelt heel goed."

Tags

  • #Kotarski

Socials

De doelman kwam in 2017 over van Dinamo Zagreb en voelt zich happy in Amsterdam. "Ajax is een grote club en ik train met veel goede spelers. Ik ben hier op mijn gemak en ik word steeds beter."

Met het nieuwe contract toont Ajax vertrouwen in de 20-jarige doelman. "Zo vat ik dat ook op. Daarom ben ik blij dat dit is gebeurd. Mijn doel voor het komende seizoen is om zo veel mogelijk te spelen. Ik wil dertig tot veertig wedstrijden keepen. Ik heb die ervaring nodig."

Om tot dat aantal te komen is een verhuurperiode ook niet uitgesloten. "Daar ben ik het mee eens. We zijn aan het kijken naar de beste oplossing voor mij."

Tags

  • #Kotarski

Socials

Gerelateerde artikelen

Kotarski

Vernieuwd contract voor Dominik Kotarski

Ajax en Dominik Kotarski hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is voor Ajax een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Tags

  • #Kotarski

Socials

2019 11 10 Ajax FC Utrecht 048

Oefenduel Ajax - FC Utrecht: tickets € 10

In aanloop naar het nieuwe seizoen oefent Ajax tegen FC Utrecht in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 13 augustus om 18:45 uur zal dit oefenduel gespeeld worden voor een beperkt publiek. Ajax is verheugd dat de gemeente voor dit duel een vergunning afgegeven heeft.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials