Ajax contracteert Julian Rijkhoff

Contract1920
Contract1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Julian Rijkhoff en Borussia Dortmund over de overgang van de negentienjarige spits naar Amsterdam. Rijkhoff tekent in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2027, met een optie tot verlenging met nog een jaar.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Kelvin de Lang: "Julian zal worden toegevoegd aan de trainingsgroep van Ajax 1, maar zal zijn wedstrijden de komende tijd bij Jong Ajax gaan spelen. We zijn heel blij dat Julian ondanks de interesse van een aantal grote clubs met volle overtuiging voor een terugkeer naar Ajax heeft gekozen om hier voor zijn kans te vechten."

Rijkhoff (Purmerend, 25 januari 2005) verliet de jeugdopleiding van Ajax in 2021 voor die van Borussia Dortmund. De afgelopen seizoenen kwam hij uit voor het O19-elftal van de Duitsers.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Gerelateerde artikelen

Rijkhoffinterview1920

Rijkhoff: 'Ik heb altijd gezegd dat ik terug zou willen naar Ajax'

Julian Rijkhoff is officieel terug bij Ajax. De negentienjarige spits is trots om weer in het wit-rood-wit te mogen spelen. "Het waren zenuwslopende dagen, maar uiteindelijk ben ik hartstikke blij dat het toch nog voor het einde van de deadline allemaal op zijn pootjes terecht is gekomen."

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Rijkhoff1920

In beeld | Rijkhoff terug op oude nest

Julian Rijkhoff is officieel teruggekeerd bij Ajax. De negentienjarige spits speelde tussen 2012 en 2021 in de Amsterdamse jeugdopleiding, alvorens hij de overstap naar Borussia Dortmund maakte. Wij doken het archief in om een aantal mooie beelden van zijn eerste Ajax-periode op een rij te zetten.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Rijkhoff (1)

Rijkhoff wint eerste For The Future Trophy: 'Elke bal moet raak zijn'

De For The Future Trophy is een nieuwe prijs die Ajax elke maand uitreikt aan een jeugdspeler die het verdient om die maand in de schijnwerpers te staan. De eerste editie gaat naar Julian Rijkhoff, die een bliksemstart kent als spits van Ajax O17.

Tags

  • #ForTheFutureTrophy
  • #Rijkhoff

Socials