Ajax contracteert Miguel João da Silva

Dasilva1920
Dasilva1920

Ajax heeft Miguel João da Silva gecontracteerd. De Portugese jeugdspeler tekende een driejarige overeenkomst, met een looptijd tot en met 30 juni 2026. Het betreft het eerste contract voor de vijftienjarige spits.

Tags

  • #DaSilva

Socials

João da Silva (Lissabon, 2 februari 2008) speelt sinds het seizoen 2022/2023 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij was een jaar daarvoor van Portugal naar Nederland verhuisd, waar hij ging spelen bij amateurclub SC ’t Zand uit Tilburg. Komend seizoen behoort de jeugdspeler tot de selectie van Ajax O17.

Gerelateerde artikelen

Da Silva 1280

Highlights Ajax O16 – Vitesse | Da Silva schittert opnieuw

Ajax O16 heeft zaterdag een uitstekende overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van Vitesse. Dankzij twee goals van topscorer Miguel da Silva wonnen de Amsterdammers met 2-0, waardoor de Ajacieden aan kop gaan in de competitie.

Tags

  • #AjaxO16

Socials

Gastgezin Thumb 880

Gastgezin trots op Ajacieden: 'Je bent blij als ze weer binnenkomen'

We nemen een kijkje bij het gastgezin van Janairo Concincion en Mylo van der Lans, die op een steenworp afstand van de Johan Cruijff ArenA wonen. Van der Lans en zijn gastouders vertellen over wat het precies inhoudt. "Je laat alles achter; je huis, familie, vrienden en school."

Tags

  • #Gastgezin

Socials