Ajax-delegatie brengt bezoek aan partnerclub Gamba Osaka

Ajaxxosaka
Ajaxxosaka

Marijn Beuker (Directeur Voetbal) en Corné Groenendijk (Ajax Coaching Academy) zijn deze week namens Ajax op bezoek bij partnerclub Gamba Osaka. De trip naar Japan maakt onderdeel uit van de samenwerking met de Aziatische voetbalclub. In april was een delegatie van Gamba Osaka nog te gast in Amsterdam voor de officiële start van het partnership.

Tags

  • #ACA

Socials

Het doel van het bezoek is om nader kennis te maken met de club uit Japan. In Osaka bekijken Beuker en Groenendijk de faciliteiten van de jeugdopleiding en het eerste elftal. Tevens nemen ze een kijkje bij de trainingen van de jeugd en het eerste elftal. Daarnaast volgen er presentaties vanuit Ajax en Gamba Osaka. Op deze manier leren de collega’s uit beide landen elkaar beter kennen.

Voor Ajax is deze samenwerking een belangrijke kans om zijn wereldwijde voetbalnetwerk te versterken en jonge talenten in het Japanse voetballandschap te identificeren. Gamba Osaka krijgt op zijn beurt toegang tot de Ajax-opleidingsfilosofie om de eigen jeugdopleiding te versterken.

Gerelateerde artikelen

Beuker Gamba Osaka

Beuker: 'Japan is een interessante markt'

Ajax en de Japanse club Gamba Osaka gaan een strategische samenwerking aan, met als doel de talentidentificatie en -ontwikkelingsinitiatieven in Japan te bevorderen. Voor Ajax is deze samenwerking een belangrijke kans om het wereldwijde voetbalnetwerk te versterken en jonge talenten in het Japanse voetballandschap te identificeren. "Met het oogpunt op het vinden van talent op alle plekken van de wereld, is Japan een hele interessante markt" aldus Marijn Beuker.

Tags

  • #ACA

Socials

FC Overzicht 1920

Special | Dit was de Future Cup

De twaalfde editie van de Future Cup zit erop. Drie dagen streden acht O17-teams op sportcomplex de Toekomst om de grote bokaal. Ajax rekende in de finale af met FK Partizan en werd de winnaar. Bekijk het toernooi terug in dit overzicht.

Tags

  • #FutureCup

Socials