Ajax en BMW sluiten overeenkomst voor partnership vanaf 2023

BMW Tekenmoment 1280
BMW Tekenmoment 1280

Ajax, BMW en Van Poelgeest hebben vrijdag een partnershipsovereenkomst getekend. BMW is vanaf seizoen 2023/2024 voor ten minste vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax.

Tags

  • #BMW

Socials

Vanaf het moment dat BMW Van Poelgeest officieel de nieuwe partner is van Ajax (1 juli 2023), zullen er meer details over de samenwerking worden bekendgemaakt. Tot en met het huidige seizoen blijven Mercedes-Benz en Stern de mobiliteitspartners.

Het partnership met BMW Van Poelgeest wordt vandaag reeds bekendgemaakt, omdat het inpassen van de nieuwe partner in het mobiliteitsbeleid van Ajax en het vervangen van het wagenpark voorbereiding vergt. Het is daarbij voor alle betrokkenen beter als het duidelijk is wat de afspraken zijn met zowel de huidige als met de nieuwe mobiliteitspartners.

Gerelateerde artikelen

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials