Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Blind Adidas 1280
Blind Adidas 1280

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials

Het goud is verwerkt in onder meer de kraag en bies van het shirt en als omlijning van hoofdsponsor Ziggo en GigaNet. Het shirt heeft tevens volledig gouden rugbedrukking.

Voor 2022/2023 is gekozen voor een V-hals en rijke details zoals een lichte krijtstreep in de witte stof en label met de drie Andreaskruizen. Deze drie Amsterdamse kruizen zijn in rood ook terug te vinden in het ontwerp van de kousen. Het tenue is gemaakt van honderd procent gerecycled materiaal.

Trainingscollectie
Naast het thuistenue lanceren Ajax en adidas vandaag ook de nieuwe trainingscollectie. Het betreft een volledige collectie voor spelers en staf, waarbij spelers grotendeels te zien zullen zijn in rode tops en staf in het blauw. Ook hier is goud gebruikt als accentkleur.

Direct verkrijgbaar
Het thuistenue in volwassen maten en de trainingscollectie zijn per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA en Kalverstraat plus adidas.com. Door de impact van COVID-19 op productie en logistiek, is de kindercollectie medio juli beschikbaar.

Koop nu het thuisshirt!

Gerelateerde artikelen

Hallerjuichen1280

Conceptprogramma Eredivisie 2022/2023 bekend: eerste Klassieker in januari

De eerste Klassieker van het seizoen 2022/2023 wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023. Ajax reist dan af naar Rotterdamse Kuip voor het duel met Feyenoord. Dat staat in het conceptschema dat de KNVB woensdagochtend heeft gepubliceerd. De eerste wedstrijd tegen de runner-up van afgelopen seizoen, PSV, staat ingepland voor het eerste weekend van november. Ajax speelt dan in de Johan Cruijff ArenA. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Tadic Thumb Blox 880

Koning van de assist Dusan Tadic: 'Het is mijn handelsmerk'

Het juiste moment voor een beslissende pass? Dusan Tadic herkent het als geen ander. Hij is elk jaar weer de Ajax-speler met de meeste assists achter zijn naam. Afgelopen seizoen was hij in 45 wedstrijden maar liefst 22 keer de aangever bij een doelpunt van de Amsterdammers. In ’Dit is je teken’ van onze trouwe partner BLOX geeft de aanvoerder een inkijkje in zijn handelsmerk.

Tags

  • #Tadic
  • #BLOX

Socials

Header 880

Special | 'Antony & Larissa: Vanaf de eerste omhelzing'

Een vriendschap voor het leven. Dat hebben Antony en Larissa, een tienjarig meisje uit Brazilië. Sinds Antony’s periode bij São Paulo hebben de twee een innige band met elkaar. Op uitnodiging van Ajax was Larissa met haar familie in Amsterdam om, samen met de Ajacied, een geweldige tijd te beleven.

Tags

  • #Antony

Socials