Ajax en Club América bereiken akkoord over Jorge Sánchez

1280X700
1280X700

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Club América over de overgang van Jorge Eduardo Sánchez Ramos naar Ajax. De rechtervleugelverdediger tekent een contract voor vier seizoenen, tot en met 30 juni 2026. Bij de Mexicaanse club stond hij nog tot en met de zomer van 2025 onder contract.

Tags

  • #Sánchez

Socials

Sánchez, die sinds 2019 Mexicaans international is, werd op 10 december 1997 geboren in Torreón.

De Mexicaan gaat met rugnummer 19 spelen. Haal hier het nieuwe uitshirt of het thuisshirt met de naam en het rugnummer van onze kersverse aanwinst achterop. 

Gerelateerde artikelen

Header 880 (1)

Ajax en CF Pachuca gaan samenwerken

Ajax en CF Pachuca slaan de handen ineen. Beide partijen gaan samenwerken op het gebied van kennis– en talentontwikkeling. In het bijzijn van Klaas Jan Huntelaar werden in de Johan Cruijff ArenA de handtekeningen onder de samenwerking gezet.

Tags

  • #Pachuca

Socials

Tadic Statistieken 1280

De briljante statistieken van 'MVP' Dusan Tadic

Met zijn assist in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag heeft Dusan Tadic zijn onvolprezen waarde voor Ajax andermaal bewezen. De koning van de eindpass bij Ajax is mede dankzij zijn rol als aangever bij de 1-3 van Brian Brobbey nu de onbetwiste 'most valuable player' in de Eredivisie sinds het millennium.

Tags

  • #Tadic

Socials