Ajax en FC Utrecht bereiken akkoord over Tom de Graaff

Tom De Graaff
Tom De Graaff

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tom de Graaff en FC Utrecht over de directe transfer van de doelman naar de Domstad. Het contract van De Graaff bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #DeGraaff

Socials

De Graaff (Amsterdam, 10 december 2004) doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 augustus 2022 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax – De Graafschap: 5-1. In totaal kwam De Graaff veertig keer in actie voor de beloften, verdeeld over twee seizoenen.

Gerelateerde artikelen

Skill Challenge II 1280

Jong Ajax Skills Challenge | Tom de Graaff en Sten Kremers

In de Jong Ajax Skills Challenge strijden twee spelers tegen elkaar in diverse skill games. Daarnaast leer je de Ajacieden ook beter kennen. In aflevering twee nemen Tom de Graaff en Sten Kremers het tegen elkaar op.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Concept KKD

Jong Ajax begint nieuwe seizoen in Eindhoven

Jong Ajax begint het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op maandag 12 augustus met een uitwedstrijd bij Jong PSV. Dat blijkt uit het concept speelschema van de KNVB voor het seizoen 2024/2025.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Loting EL 1920

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials