Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Loting EL 1920
Loting EL 1920

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials

Bij winst kwalificeert Ajax zich voor de derde voorronde van het Europese clubtoernooi. Die wedstrijden zijn op 8 en 15 augustus. Daarna volgen de play-offs op 22 en 29 augustus. Het hoofdtoernooi begint in de laatste week van september.

In aanloop naar de eerste (Europese) wedstrijden van het seizoen gaat Ajax op trainingskamp in eigen land. Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli heeft Ajax een trainingskamp belegd op de Wageningse Berg.

Ajax Vojvodina UEL

Gerelateerde artikelen

Ziggoheader

Ajax en Ziggo samen langer door

Ajax en VodafoneZiggo hebben de langlopende samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen. Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven.

Tags

  • #Ziggo2027

Socials

Conceptschema Eredivisie

Concept speelschema: Ajax opent in Amsterdam

Ajax start het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op zondag 11 augustus. Dat blijkt uit het concept speelschema voor het Eredivisie-seizoen 2024/2025 van de KNVB. De eerste Klassieker is op 1 september in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Farioli1920

Eerste dag van Farioli bij Ajax

Francesco Farioli is officieel begonnen aan het hoofdtrainerschap bij Ajax. De Italiaan meldde zich woensdag voor zijn eerste dag op de Toekomst. Farioli tekende vorige maand een contract voor drie jaar bij Ajax.

Tags

  • #Farioli

Socials