Ajax en hoofdsponsor Ziggo verlengen samenwerking

Ziggo 2025 1420
Ziggo 2025 1420

Ajax en Ziggo hebben de langlopende samenwerking met twee jaar verlengd. Met deze nieuwe verlenging is Ziggo minimaal tot en met 2025 hoofdsponsor van Ajax.

Tags

  • #Ziggo2025

Socials

Bij het partnership van Ajax en Ziggo blijft de focus op het bieden van exclusieve Ajax-content op Ziggo Sport en het bieden van voordelen voor fans van de club. Dit laatste wordt per direct geïntensiveerd via Priority; het nieuwe klantprogramma van Ziggo en Vodafone.

Via dit platform krijgen fans toegang tot bijzondere ervaringen bij Ajax en kaartenacties voor wedstrijden. Aan de overige voorwaarden en invulling van de samenwerking zijn geen aanpassingen gedaan.

00:00/00:00
  • Auto

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Ziggo staat al sinds 2015 op ons shirt en je kunt gerust spreken van een partnership dat elk jaar beter en sterker wordt. We zijn Ziggo dankbaar voor de steun die ze reeds gaven en voor het vertrouwen in onze toekomst."

"Als we in 2025 terugblikken op tien jaar hoofdsponsorschap, dan weet ik zeker dat we met voldoening terug zullen kijken op de sportieve successen die we deelden én op de manier waarop onze fans hebben kunnen profiteren van deze langdurige samenwerking."

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: "We zijn trots op de verlenging van ons hoofdsponsorschap en zien dat de aantrekkingskracht van Ajax alleen maar toeneemt. In ons nieuwe klantprogramma Priority zal Ajax dus een grote rol spelen, naast andere partners zoals Ziggo Dome en MOJO. We kijken er enorm naar uit om onze klanten de magie van Ajax te laten ervaren, op een nog grotere en betere schaal dan voorheen, met ticketdeals en allerlei unieke ervaringen."

Tags

  • #Ziggo2025

Socials

Gerelateerde artikelen

Alvarez

Edson Álvarez verlengt contract bij Ajax

Ajax en Edson Álvarez hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van de verdedigende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl