Ajax en KRC Genk bereiken akkoord over Carel Eiting

EITING5
EITING5

Ajax heeft overeenstemming bereikt met KRC Genk over de transfer van Carel Eiting naar de Belgische club. De overgang is per 1 juli 2021. De 23-jarige verdedigende middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2022 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Eiting

Socials

Eiting werd geboren op 11 februari 1998 in Amsterdam en speelde sinds 2007 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 26 oktober 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd om de KNVB Beker, Kozakken Boys –Ajax (1-6). In totaal speelde hij 31 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Het afgelopen seizoen kwam Eiting op huurbasis uit voor het Engelse Huddersfield Town FC, de club die uitkomt in de Championship. Toen de linkspoot daar geblesseerd raakte, revalideerde hij in Amsterdam. 

Tags

  • #Eiting

Socials

Gerelateerde artikelen

Eitingajax

Eiting revalideert in Amsterdam: 'Het gaat heel snel'

De aan Huddersfield Town verhuurde Carel Eiting herstelt momenteel in Nederland van zijn knieblessure. De middenvelder is erg optimistisch over zijn herstel en hoopt snel weer minuten te maken bij de Engelse club.

Tags

  • #Eiting

Socials

eiting-dit-is-waar-je-het-voor-doet

Eiting: 'Dit is waar je het voor doet'

Carel Eiting had een basisplaats in het Champions League-duel tegen AEK Athene. De middenvelder maakte daarmee zijn debuut op het hoogste Europese podium. Door de blessure van De Ligt schoof Frenkie de Jong een linie naar achteren en zo kwam de basisplaats voor Eiting vrij.

Socials

eiting-het-was-heel-leerzaam

Eiting: 'Het was heel leerzaam'

Carel Eiting vond de oefenwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers, die eindigde in een 1-1 gelijkspel, vooral heel leerzaam.

Socials