Ajax en Lisandro Magallán ontbinden arbeidsovereenkomst

Maga Goed 1280
Maga Goed 1280

Ajax en Lisandro Magallán hebben overeenstemming bereikt over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Het contract van de verdediger liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Magallán

Socials

Magallán (La Plata, 27 september 1993) kwam in januari 2019 over van Boca Juniors. De Argentijn maakte op 24 januari 2019 zijn debuut voor Ajax 1 tijdens de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen: 3-1. In totaal speelde de verdediger negen officiële wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax.

Met het eerste elftal werd Magallán in 2019 kampioen van Nederland en won hij de KNVB Beker. Tevens won hij dat jaar de Johan Cruijff Schaal. De afgelopen seizoenen werd de Argentijn verhuurd aan respectievelijk RSC Anderlecht uit België, het Italiaanse FC Crotone en in 2019/2020 aan Deportivo Alavés uit Spanje.

Gerelateerde artikelen

Kudus Training 3 1

In beeld | Trainen richting eerste duel van 2023

Ajax heeft dinsdagochtend een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De focus van de Ajacieden lag na de jaarwisseling direct op de eerste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar tegen NEC.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Giovanni 2 1280

Ajax en Fluminense FC bereiken akkoord over Giovanni Manson Ribeiro

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Giovanni Manson Ribeiro en Fluminense FC over de directe transfer van de twintigjarige aanvallende middenvelder naar de Braziliaanse club. Het contract van Manson Ribeiro bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Giovanni

Socials