Ajax en Rangers FC bereiken akkoord over Calvin Bassey

Header 1420
Header 1420

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Rangers FC en Calvin Bassey over de transfer van de verdediger naar Amsterdam. De Engels Nigeriaanse speler heeft een contract bij Ajax getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. Ajax betaalt een transfersom van EUR 23 miljoen aan Rangers FC. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar EUR 26,5 miljoen.

Tags

  • #Bassey

Socials

Calvin Bassey werd op 31 december 1999 geboren in het Italiaanse Modena. De Nigeriaanse international stond bij Rangers FC nog tot en met medio 2024 onder contract. Voor zijn periode in Schotland speelde Bassey bij het Engelse Leicester City. Hij is woensdag aangekomen in Oostenrijk om aan te sluiten bij het trainingskamp van Ajax 1.

Calvin Bassey gaat spelen met rugnummer 33. Het Ajax-shirt met de nieuwe aanwinst achterop is hier te verkijgen. 

Gerelateerde artikelen

Team 880

Liveblog Oostenrijk | Ajacieden terug in Amsterdam

Welkom in het liveblog voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Ajacieden waren van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli in Bramberg am Wildkogel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In dit liveblog kan je alles teruglezen over de trainingsweek in het Alpenland.

Tags

  • #PreSeason
  • #Oostenrijk

Socials

Berghuis Reactie 1280

Zo kijkt Steven Berghuis terug op één jaar Ajax: 'Het voelt nu als thuis'

Steven Berghuis kwam na Ajax - RB Salzburg (3-2) terug op zijn transfer naar Ajax, op de kop af precies één jaar geleden. De dertiger moest vorig jaar tijdens het trainingskamp in Oostenrijk nog wennen aan zijn nieuwe omgeving en teamgenoten, maar gaf na het duel aan zich nu thuis te voelen bij Ajax. "Het gaat snel, joh. Het begin kostte heel veel energie. Nu ken je iedereen. Het voelt heel anders."

Tags

  • #PreSeason
  • #Berghuis

Socials