Ajax en SC Cambuur bereiken akkoord over Jasper ter Heide

Terheide
Terheide

Ajax heeft overeenstemming bereikt met SC Cambuur over de directe overgang van Jasper ter Heide naar de club uit Leeuwarden. De 21-jarige middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #TerHeide

Socials

Ter Heide werd op 29 maart 1999 geboren in Amsterdam en speelde sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte op 17 augustus 2018 zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax (2-1). In totaal speelde Ter Heide 31 wedstrijden voor het beloftenelftal van Ajax en scoorde daarin 2 keer.

Tags

  • #TerHeide

Socials

Gerelateerde artikelen

2019 11 10 Ajax FC Utrecht 092

Ajax oefent tegen FC Utrecht en RKC

Ook de 2e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen is bekend. In het kader van de FOX Sports Eredivisie Comeback treft Ajax op 13 augustus FC Utrecht. Eerder werd al bekend dat op 8 augustus tegen RKC wordt gespeeld. Aanvang van beide duels is 18:45 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Kjell Still SITE

Ziggo Have a Seat - Kjell Scherpen

Tijdens de Ziggo Have a Seat-afleveringen was er een felle strijd aan de gang om de zitzak zo ver mogelijk weg te gooien. Iedereen is geweest en niemand kon tippen aan de 14.30 meter van Kjell Scherpen.

Tags

  • #KjellScherpen

Socials

2019 07 06 Ajax Anderlecht 237

Kühn vertrekt definitief naar Bayern München

Ajax en Bayern München hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke transfer van Nicolas Kühn naar de Duitse recordkampioen. De spits werd sinds januari van dit jaar door Bayern gehuurd van Ajax.

Tags

  • #Kühn
  • #Transfer

Socials