Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking

Vriendenloterij Hoofdfoto 1920
Vriendenloterij Hoofdfoto 1920

Ajax en de VriendenLoterij hebben hun langlopende samenwerking verlengd. Het partnership loopt minimaal door tot en met juni 2026. De kern van het partnership blijft de steun die VriendenLoterij en haar deelnemers geven aan de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en andere maatschappelijke activiteiten van Ajax.

Tags

  • #Vriendenloterij

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Met dit partnership gaan we richting het vijftienjarige jubileum, een mijlpaal waar we trots op en dankbaar voor zijn. Het partnership is om meerdere redenen waardevol: onze fans steunen hun club, en maken tegelijkertijd kans op mooie VriendenLoterij-prijzen. Dankzij de VriendenLoterij-deelname van veel Ajax-fans worden maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van Ajax gesteund."

Daan Peters, managing director VriendenLoterij: "De VriendenLoterij zet zich in voor het welzijn in Nederland. Dit uit zich op het gebied van sport en gezondheid, en op het vlak van ontmoeting en educatie. De maatschappelijke projecten en jeugdopleiding van Ajax sluiten hier naadloos op aan. We zijn er trots op dit succesvolle partnership voort te zetten. Zo kunnen we ons gezamenlijk blijven inzetten voor sport en gezondheid, helpen we ook de talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal aan een goede basis voor de toekomst én bieden we onze deelnemers mooie extra’s."

Gerelateerde artikelen

Schenkel En Heitinga Foundation 1280

Schenkel en Heitinga ambitieus met Ajax Foundation: 'Kinderen mogen groot dromen'

"Als (oud-)voetballer heb je een voorbeeldfunctie. Kinderen mogen groot dromen over een toekomst die wij gehad hebben." In één zin legt John Heitinga uit waarom zijn rol als ambassadeur van de Ajax Foundation zo waardevol is. Samen met Loïs Schenkel staat hij weer voor een nieuw seizoen met de Ajax Foundation vol met ontmoetingen, projecten en lessen voor kwetsbare jeugd in (groot) Amsterdam.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Jashisloh Foundation 1280

Jashisloh (11) neemt de lessen van de Ajax Foundation in zich op: 'Je moet het bespreekbaar maken'

De deur van één van de skyboxen in Johan Cruijff ArenA zwaait open. De elfjarige Jashisloh stapt in een flink tempo naar binnen en richt zijn ogen direct naar voren. Zijn blik gaat naar een glazen wand met uitzicht op het stadion. "Wow", zegt hij terwijl hij zijn handen drukt op het glas en zijn hoofd richting de wand beweegt. "Kijk, daar stond ik net nog", wijst hij naar de tribune. "Echt vet, dit."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Vriendenloterij Heitinga 2 1280 2022

Lotenverkoop VriendenLoterij levert jeugdopleiding fraai bedrag op

Jong Ajax-trainer John Heitinga nam deze week een fraaie cheque van de VriendenLoterij in ontvangst op sportcomplex de Toekomst. De lotenverkoop van de VriendenLoterij, waarbij de deelnemers zelf kiezen welk goed doel zij met hun deelname steunen, leverde de club maar liefst € 1.332.219 op. Het bedrag komt ten goede aan de jeugdopleiding van Ajax.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials