Ajax en West Ham United FC bereiken akkoord over Mohammed Kudus

Kudus Header Vertrek 1920
Kudus Header Vertrek 1920

Ajax en West Ham United FC hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Mohammed Kudus naar de Londense club. De aanvallende middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met West Ham United FC een transfersom overeen van ruim € 43 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen tot ruim € 46 miljoen.

Tags

  • #Kudus

Socials

Kudus werd op 2 augustus 2000 geboren in Accra, Ghana en kwam in de zomer van 2020 over van FC Nordsjælland. Op 20 september 2020 maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht tijdens de wedstrijd Ajax- RKC Waalwijk: 3-0. De Ghanees international speelde 87 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 27 doelpunten.

Kudus werd met Ajax twee keer kampioen van Nederland (2021 en 2022) en legde één keer beslag op de KNVB Beker (2021).  

Tags

  • #Kudus

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudus Vertrek Clip 1920

Kudus | Skills, attractief en power

Met het vertrek van Mohammed Kudus naar Engeland verdwijnt er een attractieve Ajacied. De Ghanees liet gedurende zijn periode bij Ajax fraaie momenten zien. Geniet nog eens van zijn highlights in Amsterdam.

Tags

  • #Kudus

Socials

Kudus Stats 1920

Mohammed Kudus | Starboy in Amsterdam

Mohammed Kudus heeft Ajax verruild voor West Ham United FC. De Ghanese balvirtuoos vertrekt na iets meer dan drie seizoenen uit Amsterdam. Een periode waarin hij de Ajax-supporters liet genieten van zijn kunsten en drie prijzen pakte.

Tags

  • #Kudus

Socials