Ajax Esports en Subway Nederland verlengen samenwerking

Subwayverlenging
Subwayverlenging

Ajax Esports en Subway Nederland hebben hun samenwerking verlengd. Subway Nederland is sinds 2018 partner van Ajax Esports en organiseert samen met Ajax masterclasses waarin FIFA-spelers professionele coaching en FIFA-tips krijgen van esporter Dani Hagebeuk.

Tags

  • #Esports

Socials

De verlenging van het partnership is een bevestiging van de tevredenheid van beide kanten. Komend jaar ligt de focus op het organiseren van nieuwe masterclasses en meerdere gezamenlijke activaties voor de esports-doelgroep.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "Subway is een van de eerste merken die zich destijds aan ons esports-domein heeft verbonden. Sindsdien is de populariteit van esports en ons bereik enorm toegenomen. Hierdoor kunnen we nog beter relevant zijn voor de esports-doelgroep."

Lize Verdegaal, marketingspecialist Subway Nederland, is enthousiast over de verlengde samenwerking: "Door middel van een creatieve invulling van onze samenwerking met Ajax Esports komen wij op een leuke manier in aanraking met onze doelgroep. Esports-fans en spelers in het hele land krijgen door deze samenwerking de kans om hun talenten te laten zien en de mogelijkheid om zichzelf te verbeteren door de masterclass met Dani Hagebeuk."

Tags

  • #Esports

Socials

Gerelateerde artikelen

Hagebeuk, Pal

Hagebeuk en Paliama dit weekend in actie in Global Series Qualifiers

Het is eindelijk tijd voor de start van het grootste FIFA-toernooi ter wereld: de FIFA Global Series. Ieder jaar worden er verschillende offline FIFA-toernooien georganiseerd waar de topspelers het tegen elkaar opnemen om zichzelf te kronen tot de beste FIFA-speler van de wereld. Om deel te kunnen nemen aan deze toernooien, moeten Esporters zichzelf eerst bewijzen tijdens de Online Qualifiers.

Tags

  • #eSports

Socials

Esportsgoal

Ajax Esports en Goal lanceren samen exclusieve FIFA-content

In aanloop naar de officiële release van de nieuwe FIFA21 kondigen Ajax Esports en Goal aan samen te gaan werken omtrent content rond de voetbalgame. Beide gaan werken aan een serie van tutorials gericht op ontwikkelen van FIFA-talent wereldwijd. De fans kunnen snel de nieuwe tutorials verwachten.

Tags

  • #Goal
  • #Esports

Socials