Ajax Esports en Goal lanceren samen exclusieve FIFA-content

Esportsgoal
Esportsgoal

In aanloop naar de officiële release van de nieuwe FIFA21 kondigen Ajax Esports en Goal aan samen te gaan werken omtrent content rond de voetbalgame. Beide gaan werken aan een serie van tutorials gericht op ontwikkelen van FIFA-talent wereldwijd. De fans kunnen snel de nieuwe tutorials verwachten.

Tags

  • #Goal
  • #Esports

Socials

De content van de tutorials gaan over verschillende aspecten in de voetbalgame FIFA21. In de tutorials worden spelers de nieuwste ontwikkelingen bijgebracht. Spelers leren onder andere de nieuwste skill moves, de beste tactieken en hoe het beste te scoren in de nieuwe FIFA. Alle tutorials zijn te zien in Europa, de Verenigde Staten en Latijns Amerika.

Word de nieuwe FIFA21 ster
"Het gaat om het inspireren van fans van over de hele wereld", aldus Mike Nieland, Hoofd Esports van Ajax. "De lancering van FIFA deze week maakt dat dit het ideale moment is om een nieuwe serie tutorials voor de fans. Met de platformen welke Goal heeft zorgen we er voor dat deze tutorials, geschikt voor elk niveau speler, ook bij miljoenen spelers over de hele wereld zichtbaar worden. Talentontwikkeling is iets wat bij Ajax past, dat willen we nu en in de toekomst ook in gaming toepassen."

Paul Rayment, Marketing Manager van Goal: "Gaming speelt een belangrijke rol in hoe onze fans voetbal beleven. Dit is waarom we het belangrijk vinden om de beste FIFA content te maken om de miljoenen fans te bereiken die elke maand naar onze gaming kanalen komen. Wij zijn enthousiast over deze samenwerking met Ajax, één van de voorlopers in FIFA Esports. Door onze ervaring in esports weten we dat Ajax zich focust op het ontwikkelen van talenten wat zich niet alleen uit op het veld, maar ook in de virtuele wereld. Extra mooi dat we deze content nu ook naar onze fans kunnen brengen."

Goal
Goal is één van de grootste mediaplatformen ter wereld in het aanbieden van voetbalcontent met maandelijks 100 miljoen gebruikers. Zo ook in FIFA waar Goal jarenlange ervaring heeft, zo heeft het in het verleden samengewerkt met FIFA influencer Mike La Belle voor de FIFA Academy series van Goal. Voor de samenwerking met La Belle, deed Goal in 2017 verslag van het competitieve FIFA-seizoen.

Gerelateerde artikelen

HEADER TJARDO

Tjardo Paliama wint FIFA-contract bij Ajax: 'Altijd al Ajacied geweest'

De 18-jarige Tjardo Paliama heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle. De eSporter nam vorig jaar ook al deel aan het toernooi en was toen zeer dichtbij de eindzege. Toch lukte het hem destijds niet om te winnen. Een jaar later is alles anders: de inwoner van Almere was deze keer wél te sterk voor zijn concurrenten. Zodoende sleepte de gamer een jaarcontract bij Ajax als eSporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

Visual 3

FIFA 21 Limited Ajax-Edition nu exclusief verkrijgbaar!

Na het lanceren van 3 Ajax-edities volgt opnieuw een speciale editie voor FIFA21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl. De Limited Ajax Edition is beschikbaar voor ieder platform (Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC).

Tags

  • #FIFA21
  • #AjaxEdition

Socials

Maskot

Ajax verlengt en verbetert samenwerking met MASCOT WORKWEAR en SolarToday

Ajax heeft met MASCOT WORKWEAR en SolarToday de bestaande overeenkomsten opengebroken en verbeterd. Beide bedrijven waren reeds als Official Supplier aan Ajax verbonden en hebben de samenwerking met een jaar verlengd. MASCOT gaat meer investeren in de exposure-mogelijkheden die Ajax heeft te bieden, niet alleen in het stadion maar ook op de digitale kanalen. SolarToday heeft de bestaande exposure-rechten die ze reeds hadden uitgebreid met diverse hospitality-mogelijkheden.

Tags

  • #MASCOT
  • #SolarToday

Socials