Ajax - FC Groningen krijgt nieuw aanvangstijdstip

Supporters1
Supporters1

Het aanvangstijdstip van Ajax - FC Groningen is aangepast. Het eredivisieduel stond voor zaterdag 25 september om 16:30 uur gepland, maar zal op die dag om 18:45 uur worden gespeeld.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Het duel met de Groningers is het zevende competitieduel van Ajax in dit seizoen. Tot nu toe werd er van NEC (5-0) en Vitesse (5-0) gewonnen. Op bezoek bij FC Twente (1-1) speelde Ajax gelijk.

Voor supporters kwam er eerder deze week ook andere belangrijke informatie online. Dat ging over de kaartverkoop in de UEFA Champions League. Daarover lees je hier meer. 

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Gerelateerde artikelen

Arena Vlaggen 880 2021 08 29 Ajax Vitesse 0021

Informatie over kaartverkoop Champions League-duels

Het nieuwe seizoen is inmiddels gestart en op dinsdag 28 september spelen we ons eerste thuisduel in de Champions League. Besiktas is dan vanaf 18:45 uur de tegenstander. We hopen deze wedstrijd natuurlijk in een goedgevulde Johan Cruijff ArenA te kunnen spelen. Uiteraard volgen we hiervoor - net als bij de voorgaande wedstrijden - de maatregelen vanuit de Rijksoverheid.

Tags

  • #UCL

Socials

Antonyheader

Highlights Ajax - Vitesse | Antony grote aanjager

Ajax maakte zondag in zijn laatste wedstrijd voor de interlandbreak een uitstekende indruk. De ploeg van Erik ten Hag was heer en meester en stuurde de Arnhemmers met een 5-0-nederlaag huiswaarts.

Tags

  • #AJAVIT

Socials