Informatie over kaartverkoop Champions League-duels

Arena Vlaggen 880 2021 08 29 Ajax Vitesse 0021
Arena Vlaggen 880 2021 08 29 Ajax Vitesse 0021

Het nieuwe seizoen is inmiddels gestart en op dinsdag 28 september spelen we ons eerste thuisduel in de Champions League. Besiktas is dan vanaf 18:45 uur de tegenstander. We hopen deze wedstrijd natuurlijk in een goedgevulde Johan Cruijff ArenA te kunnen spelen. Uiteraard volgen we hiervoor - net als bij de voorgaande wedstrijden - de maatregelen vanuit de Rijksoverheid.

Tags

  • #UCL

Socials

Na de komende coronapersconferentie van het demissionaire kabinet zullen wij meer informatie delen over onze mogelijke kaartverkopen - waarbij we rekening houden met de dan geldende maatregelen. Dit geldt voor zowel Europese thuis- als uitwedstrijden. Vanwege de onzekerheid op de langere termijn zullen dit seizoen sowieso geen passe-partouts beschikbaar zijn. Per duel worden de mogelijkheden bekeken.

Europese uitduels
Voor wat betreft het bezoeken van Europese uitduels zijn wij in afwachting van meer informatie vanuit onder meer de UEFA. Zodra er meer bekend is, delen we dit via onze officiële kanalen. Houd dus onder meer @AjaxFancare op Twitter in de gaten.

Meer informatie over mogelijke losse kaartverkoop in de Eredivisie wordt ook na de komende persconferentie worden bekendgemaakt.

Tags

  • #UCL

Socials

Gerelateerde artikelen

4,10

Ajax opent kampioenenbal in Portugal

De UEFA heeft vrijdagavond het speelschema van de groepsfase van de UEFA Champions League gecommuniceerd. Ajax opent de reeks van zes wedstrijden in Portugal. Op woensdag 15 september is Sporting CP om 21:00 uur de eerste tegenstander. Het eerste thuisduel volgt dertien dagen later als Besiktas naar Amsterdam komt. De aftrap van dat duel is al om 18:45 uur. 

Socials

Tenhaginterview

Ten Hag: 'Het is niet onmogelijk in deze Champions League-poule'

Erik ten Hag keek donderdagavond met een schuin oog naar de loting van de UEFA Champions League. "Vitesse staat hier op, maar mijn zoon heeft mij op de hoogte gehouden. We hebben ons plan al getrokken voor zondag, maar je gebruikt zo'n wedstrijd toch ter controle."

Tags

  • #UCL
  • #TenHag

Socials

Blind2

Blind over de loting: ‘Er liggen kansen voor ons’

Ajax werd donderdagavond in Istanbul gekoppeld aan Sporting CP, Borussia Dortmund en Besiktas in groep C van de UEFA Champions League. Daley Blind spreekt van een mooie loting, maar waakt voor gemakzucht: "We zullen op ons allerbest moeten zijn om het waar te maken."

Tags

  • #UCL
  • #Blind

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl